УЕБИНАР: Защо да използвам LARIS MLS И LARIS ERP

2.4.2020 г.

На 3 април 2020 г. в 14:00 ч. съвместно с партньорите ни от НСНИ, ще проведем уебинар на тема: Защо да използвам Laris MLS и Laris ERP, като ще наблегнем на предимствата на платформата и процеса на регистрация.

Практическо обучение за брокери на недвижими имоти, на което ще можете да се запознаете с техническите параметри, условията за ползване и начина на работа с платформата. Уебинарът ще се проведе на живо и ще имате възможност да задавате своите въпроси.

 

Съдържание:
1. Предимства на Laris MLS
2. Предимства на Laris ERP
3. Демонстрация на платформата и практически стъпки

Лектор: инж. Александър Лазаров

Уебинарът е безплатен.
Местата са ограничени до 100.

Какво е MLS?
МУЛТИЛИСТИНГ /MULTIPLE LISTING SERVICE / или MLS е система за продажба на недвижими имоти с посредничеството на повече брокери, при която един брокер е сключил договор за изключителни права, а останалите брокери му сътрудничат, с цел реализиране на сделка при най-добри условия. MLS обединява брокерите около етичен кодекс и общи правила на работа, давайки редица предимства, както за продавачите и купувачите, така и за самите брокери

Kакво е Laris MLS?
Laris MLS е съвместен проект на MAPEX и НСНИ. MLS е дългоочакваният инструмент, който помага на брокерите да намерят сътрудничество с други брокери, за да предлагат своите ексклузивни оферти и купувачи.
По този начин, вместо да работят с ограничен обем оферти, брокерите събират в една система информацията за имотите, които се предлагат, както и за купувачите, които търсят имот.
Това е система, предоставяща пакет от услуги, които подпомагат цялостната дейност на брокерите на недвижими имоти.
Данните, съхранявани в платформата са собственост на брокера, който е подписал ексклузивен договор с клиента си.

Регистрацията е напълно безплатна до края на 2020 г.!
Възползвайте се!

Повече информация и указания, можете да прочетете ТУК.

Презентацията можете да изтеглите от ТУК.