ОБУЧЕНИЕ: КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА И ДА ПРОДАВАМЕ ЕКСКЛУЗИВНА УСЛУГА

19.5.2021 г.
КАК ДА МОТИВИРАМЕ ПРОДАВАЧИТЕ ДА ПОДПИШАТ ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР?

гр. София, Витоша Парк хотел, Конферентна зала Витоша, ул.Росарио 1

Четвъртък, 3 юни 2021 г. от 9:30 ч. до 17:00 ч.

Как да убедите клиента в предимствата на ексклузивната услуга ще научите в първото по рода си професионално обучение на НСНИ, фокусирано единствено и само върху договорите с изключителни права.
Договорът за изключителни права при посредничество за продажба на недвижим имот е една от най-успешните формули за реализация на имот и е приложим навсякъде по света, включително и в България. Изключителното представителство е най-върховното ниво на доверително взаимоотношение между клиент и брокер. Ексклузивният договор за продажба е най-добрият начин продавачът да продаде имота на най-добри за него условия!
Уникална и сложна е услугата на брокера, на когото продавачът е доверил ексклузивните права за продажба на имота си. За брокера тя е изключителна отговорност, а за продавача е от изключителна полза.
Присъствено обучение на АКАДЕМИЯТА на НСНИ.

ПРОГРАМА:
• 09:00 - 09:30 - Регистрация
• 09:30 - 11:00 - I Част
• 11:00 - 11:15 - Кафе-пауза
• 11:15 - 12:45 - II Част
• 12:45 - 13:45 - Обедна почивка
• 13:45 - 15:15 - III Част
• 15:15 - 15:30 - Кафе-пауза
• 15:30 - 17:00 - IV Част
ОСНОВНИ ТЕМИ:
1. Видове договорни взаимоотношения между агенции и клиенти
2. Предимства на договорите с ексклузивни права
3. Връзката между договорите с ексклузивни права и ефективността на брокера и агенцията
4. Задължителни клаузи в договорите с ексклузивни права
5. Подготовка и провеждане на първи разговор с клиента
6. Структура на срещата
7. Процесът на убеждаване
8. Заблудите на клиентите
9. Заблудите на брокерите
10. Предимства на Laris MLS - платформа за споделяне на
ексклузивни оферти
11. Често срещани трудности
12. Водене на преговори – основни принципи
13. Последващи действия след подписване на договор
ЗА ЛЕКТОРИТЕ:
ДОБРОМИР ГАНЕВ:
Д.Ганев има над 27 години опит на пазара на недвижими имоти в България. Той е професионалист с многогодишен управленски опит, респектираща история на работа, многобройни публикации, статии и интервюта по теми, свързани с индустрията и пазара на недвижими имоти. Квалифициран в преговори, бизнес развитие, бизнес планиране, продажби, управление на активи и др. Икономист, предприемач, лектор, ментор.
Добромир Ганев е настоящ председател на УС на НСНИ. Член на УС на НСНИ от 2011г. Учредител и член на УС на Асоциацията на франчайзите в България, Член на българската макроикономическа асоциация. Учредител на НАЗП, член на УС на Варненската търговско-индустриална камара три мандата. Създател на Лайънс клуб Варна, част от Lions International. Редовен докторант на Икономически университет - Варна по специалност "Икономика и управление на индустрията". Специализира международна търговия и бизнес развитие към Института за специализации към Land O Lakes-Mineapolis-St.Paul-USA. Сертификати: CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, международен специалист в сферата на недвижимите имоти; SRS сертификат на Real Estate Business Institute за представителство на интересите на продавачи на имоти. Арбитър към Софийски Арбитражен Съд към „Международна Асоциация за Правосъдие и Арбитраж“. През 1993г. година основава ФОРОС и до днес е нейн управител. През 2008 г. създава проекта ФОРОС - Франчайзинг. През 2009 г. основава GVA Sollers Solutions, партньор на глобалната компанията GVA Worldwide, специализирана в сферата на бизнес имотите, консултантска дейност, управление на портфейли от активи и др. От май 2013 година компанията осъществява своята дейност под бранда "Sollers".
ИРЕНА ПЕРФАНОВА:
Ирена Перфанова е Заместник-председател на УС на НСНИ по международната дейност oт 2018 г. и Председател на НСНИ през мандата 2014 г.–2018 г., а член на УС на НСНИ от 2009 г. Член на Борда на Европейската асоциция на професионалистите по недвижими имоти CEPI от 2017 г. Член на REM Group към UNECE /Икономическия съвет за Европа към ООН/, Президент на FIABCI-Bulgaria в периода 2011 г.–2014 г. и член на УС 2007 г.–2020г., Член на Световния борд на FIABCI в период 2014 г.–2018 г., а в периода 2008 г.-2018 г. заема последователно позиции като Вицепрезидент и Президент на няколко комитета в организацията. Наградена е с медал за особени заслуги за развитие на FIABCI. Председател на Съвета на браншовите организации към Българската търговско- промишлена палата 2018 г.-2019 г. и в момента Заместник-председател. Преподавател по бизнес преговори и търговски сделки с недвижими имоти в ЦПО на НСНИ. Инициатор и участник в организирането и провеждането на множество конференции, събития и учебни програми, специализирани за недвижими имоти, с местно и международно участие. Професионалист с 27 години богат опит в сферата на недвижимите имоти и сделките с ексклузивни права, носител на професионалните дезигнации - CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, TRC, ABR, SRS, FIREC. Инженер по вътрешна архитектура, Магистър по недвижими имоти, професионален Медиатор, Realtor – член на NAR, Оценител на недвижими имоти. Сертифициран коуч с професионални интереси в Corporate, Life и Health Coaching.
ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ и условия: ТУК
Всеки участник ще получи сертификат за участие в обучението.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: тел. 0879590900 - Юлия Недялкова, специалист политики и бизнес развитие на НСНИ

Организатор: НСНИ