Национален съвет на НСНИ

19.1.2019 г.

Уважаеми колеги, 

Преди отново да сме навлезли в активния работен сезон на годината с най-голямо удоволствие Ви каним в периода 22-24 февруари 2019 г. в гр. Хисар -  СПА хотел АУГУСТА, където сме предвидили няколко мероприятия.

В рамките на три дни ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното, като участвате в: целодевен интерактивен тренинг за успешни сделки, Национален съвет на НСНИ, на който ще разгледаме актуални въпроси и инициативи на Сдружението и  тиймбилдинг на тема лидършип и нетъуркинг, който ще съдържа кратък семинар и интерактивни игри. В допълнение ще имате възможност да се възползвате от удобствата на хотела  като  вътрешен плувен басейн с минерална вода, фитнес, сауна, стая за релакс, както и различните  спа-процедури, които неговият СПА център предлага.

На 22 февруари 2019г., петък, от 10:30 ч. започваме с  еднодневния интерактивен тренинг за ефективни продажби на недвижими имоти „УСПЕШНАТА СДЕЛКА В 11 СТЪПКИ“ с лектор Георги Тодоров. Обучението се провежда на изключително преференциални цени за НСНИ, които са със 70% по-ниски от обичайните. Повече информация за лектора, програмата и таксите за участие ще намерите в приложените файлове. Еднодевният семинар е отворен за брокери и агенти на недвижими имоти, членове на Сдружението, както и за гости нечленове.

На 23 февруари 2019г., събота, от 10:30 ч. Управителният съвет на Национално сдружение Недвижими имоти и неговият Председател, съгласно устава на Сдружението, свикват Национален съвет, който ще се проведе в гр. Хисар, СПА хотел АУГУСТА, зала „Хисар“ при следния дневен ред:

  1. КРАТЪК ДОКЛАД ЗА ДЕЙНОСТТА И ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ НА СДРУЖЕНИЕТО
  2. КРАТКИ ДОКЛАДИ НА ДЕЙНОСТТА НА РЕГИОНАЛНИТЕ СТРУКТУРИ ЗА ПЕРИОДА МАРТ 2018Г. – ФЕВРУАРИ 2019Г. И ПРЕДСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИТЕ ПРОГРАМИ. ИДЕИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ РС ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАВЕНАТА ОТ ПРЕДХОДНОТО ОС ЗАДАЧА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СДРУЖЕНИЕТО И ЗАЗДРАВЯВАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ  СТРУКТУРИ ПО МЕСТА
  3. ОБСЪЖДАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОМЕНИ И ДОПЪЛНЕНИЯ НА УСТАВА НА НСНИ, КОИТО ДА БЪДАТ ПРЕДЛОЖЕНИ НА СЛЕДВАЩО ОС, СВЪРЗАНИ С ПРОЦЕДУРИ ПРИ ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА ИЛИ ОТПАДАНЕ НА ЧЛЕНОВЕ В УПРАВЛЕНИЕТО НА НСНИ И РС, КАКТО И ТАКИВА КОИТО НЕ ВЗИМАТ РЕДОВНО УЧАСТИЕ В ЗАСЕДАНИЯТА. ДИСКУСИЯ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ И УЕДНАКВЯВАНЕ НА ЧЛЕНСКИЯ ВНОС В СТРАНАТА.
  4. ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТА ЗА ЕДИННАТА MLS СИСТЕМА И СЪЗДАДЕНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРАВИЛА КЪМ НЕЯ И РАБОТА С ПРОДУКТА PICMILLER
  5. ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРАВИЛАТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТИТЛАТА REALTOR ® НА NAR ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА НСНИ И ОБСЪЖДАНЕ НА УСЛОВИЯТА ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕГИСТЪР И ПРОФЕСИОНАЛНИ КАРТИ
  6. ОБСЪЖДАНЕ НА КОНКРЕТНИ ИДЕИ ЗА ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА ФОНДА НА НСНИ ЗА НАЛАГАНЕ НА ДОБРИ ПРАКТИКИ

Членове на Националния съвет са всички членове на Управителния съвет, Председателите и членовете на Комисията по професионална етика, Контролния съвет и Регионалните структури, всички предходни Председатели на УС на НСНИ.

Към Националния съвет могат да се присъединят и други колеги от НСНИ, които имат интерес и които искат да допринесат за изграждането и развитието на организацията, личности с богат професионален опит, ползващи се с авторитет в обществото и сред членовете на Сдружението.

В срок до 15 февруари 2019г. всички Председатели на РС трябва да представят в офиса на сдружението кратък доклад за дейността на Регионалната структура за периода март 2018г. – февруари 2019г.,  който ще бъде използван за изложението по време на Националния съвет и трябва да съдържа следната информация: 

  1. Брой членове / налични, отпаднали,новоприети /
  2. Проведени Общи събрания на РС, взети решения, настъпили промени в управлението на Регионалната структура
  3. Проведени мероприятия и други активности на РС
  4. Планирани събития до края на 2019г.
  5. От какво съдействие има нужда съответната регионална структура, което може да бъде оказано от УС на НСНИ и Националния съвет
  6. Заявка за обучения, семинари и валидиране на знания на регионално ниво
  7. Други

Всяка регионална структура трябва да бъде представена на Националния съвет поне от един представител на Управителния съвет на РС,  в случай, че възникнат обективни пречки за отсъствието на Председателя на РС. Лицата, представляващи регионалните структури, трябва  да са добре запознати с дейността им, както и с мнението на колегите от региона, относно темите, които ще бъдат разглеждани.

На 24 февруари 2019г., неделя, от 10:00 до 12:30 ч. сме предвидили тиймбилдинг на тема лидършип и нетъуркинг /кратък семинар и интерактивни игри/ безплатно за всички участници.

НАСТАНЯВАНЕ: 

За събитията на НСНИ СПА хотел АУГУСТА предлага специални преференциални цени за нощувка:

Единична стая – 77 лв.

Двойна стая – 102 лв.

В цената е включена: нощувка, закуска на блок маса, вход за вътрешен плувен басейн с минерална вода, фитнес, сауна, стая за релакс, паркинг, интернет достъп, туристически данък, туристическа застраховка и ДДС.

Стаите са с тераса, функционално хотелско обзавеждане, климатик, хладилник, телевизор,телефон, интернет достъп (Wi-Fi), баня с вана, сешоар и др. 

Също така за участниците в събитията е предвидена и 10% отстъпка от допълнителните СПА процедури, които можете да заявите и заплатите на място.

СПА центърът към хотела, обслужван от висококвалифициран персонал предлага голямо разнообразие от процедури, програми и терапии:

- релаксиращи и възстановителни антистрес процедури за хора с напрегнато работно ежедневие;

- перлени и вихрови вани с хисарска минерална вода, ароматни масла, соли и водорасли;

- класически, ръчен и подводен душов масаж (тангентор);

- ароматерапия, козметични програми, антицелулитни програми, солна стая (халотерапия), калолечение, луготерапия и мн. др.

КРАЕН СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ:

8 февруари 2019 г. - за тренинга „УСПЕШНАТА СДЕЛКА В 11 СТЪПКИ“

15 февруари 2019 г. - за Националния съвет и тиймбилдинга  

Молим да изпратите имейл за регистрация на office@nsni.bg или да попълните регистрационната форма онлайн:

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

За повече информация или при възникнали въпроси можете да се обръщате към Анастасия Велева, мениджър политики и бизнес развитие на НСНИ, на тел. 0879590900.

 

С уважение,

УС и екипът на НСНИ