КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА И ДА ПРОДАВАМЕ ЕКСКЛУЗИВНА УСЛУГА

30.6.2020 г.
КАК ДА МОТИВИРАМЕ КУПУВАЧА ДА ПОДПИШЕ ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР

30 юни 2020 г., 09:00-16:30 ч.

гр. Бургас, х-л "Аква", зала "Амфибия"


Ексклузивният договор за посредничество при покупка на недвижим имот  е една от най-успешните формули за покупка на имот и е приложим навсякъде по света, включително и в България. Ексклузивният договор за покупка е най-добрият начин купувачът да намери и да купи най-подходящия за него имот на приемлива за него цена!

Уникална и сложна е услугата на брокера, на когото купувачът е доверил ексклузивните права за покупка на имот. За брокера тя е изключителна отговорност, а за купувача - е от изключителна полза.

Как да убедите клиента в предимствата на ексклузивната услуга ще научите в първото по рода си професионално обучение на НСНИ, фокусирано единствено и само върху договорите с ексклузивни права.

Ще имате и възможност да научите повече за платформата за недвижими имоти - Laris MLS и Laris ERP. Как тя улеснява работата на брокера, спестява време и помага в маркетирането на поверените Ви имоти.

Завършилите обучението получават сертификат от НСНИ, с което трупат кредитни точки за  допускане до изпит по професия "Брокер на недвижими имоти" към ЦПО на НСНИ

ПРОГРАМА:

08:30 - 09:00 - Регистрация

09:00 - 10:30 - I Част

10:30 - 10:45 - Кафе-пауза

10:45 - 12:15 - II Част

12:15 - 13:15 - Обедна почивка

13:15 - 14:45 - III Част

14:45 - 15:00 - Кафе-пауза

15:00 - 16:30 - IV Обучение 

ЗА ЛЕКТОРИТЕ:

ДОБРОМИР ГАНЕВ:

Добромир Ганев е настоящ председател на УС на НСНИ. Ганев има над 25 години опит на пазара на недвижими имоти в България. Член на УС на Асоциацията на франчайзите в България, Член на българската макроикономическа асоциация. Учредител на НАЗП, Член на УС на Варненската търговско-индустриална камара. Създател на Лайънс клуб Варна, част от Lions International. Редовен докторант на Икономически университет - Варна по специалност "Икономика и управление". Специализация по международна търговия и бизнес развитие към Института за специализации към Land O Lakes-Mineapolis-St.Paul-USA. Сертификати: CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, международен специалист в сферата на недвижимите имоти; SRS сертификат на Real Estate Business Institute за представителство на интересите на продавачи на имоти. Арбитър към Софийски Арбитражен Съд към „Международна Асоциация за Правосъдие и Арбитраж“. През 1993г. година основава ФОРОС и до днес е неин управител. През 2008 г. създава проекта ФОРОС - Франчайзинг.  През 2009 г. основава GVA Sollers Solutions, партньор на глобалната компанията GVA Worldwide, специализирана в сферата на бизнес имотите, консултантска дейност, управление на портфейли от активи и др. От май 2013 година компанията осъществява своята дейност под бранда "Sollers".

ИРЕНА ПЕРФАНОВА:

Ирена Перфанова е Заместник-председател на УС на  НСНИ по международната дейност oт 2018 г. и Председател на НСНИ през мандата 2014 г.–2018 г., а член на УС на НСНИ от 2009 г.  Член на Борда на Европейската асоциция на професионалистите по недвижими имоти CEPI от 2017 г. Член на REM Group към UNECE /Икономическия съвет за Европа към ООН/, Президент на FIABCI-Bulgaria в периода 2011 г.–2014 г. и член на УС  2007 г.–2020г., Член на Световния борд на FIABCI в период 2014 г.–2018 г., а в периода 2008 г.-2018 г. заема последователно позиции като Вицепрезидент и Президент на няколко комитета в организацията. Наградена е с медал за особени заслуги за развитие на FIABCI. Председател на Съвета на браншовите организации към Българската търговско- промишлена палата 2018 г.-2019 г. и в момента Заместник-председател. Преподавател по бизнес преговори и търговски сделки с недвижими имоти в ЦПО на НСНИ. Инициатор и участник в организирането и провеждането на множество конференции, събития и учебни програми, специализирани за недвижими имоти, с местно и международно участие.Професионалист с 27 години богат опит в сферата на недвижимите имоти и сделките с ексклузивни права, носител на професионалните дезигнации - CCIM, CPM, CIPS, CLHMS, TRC, ABR, SRS, FIREC. Инженер по вътрешна архитектура, Магистър по недвижими имоти, професионален Медиатор, Realtor – член на NAR, Оценител на недвижими имоти. Сертифициран коуч с професионални интереси в Corporate, Life и Health Coaching.

АЛЕКСАНДЪР ЛАЗАРОВ:

инж. Александър Лазаров e главен изпълнителен директор на Мапекс. Създател на ГИС София през 1999 г. Изпълнителен директор на АГКК в периода 2009-2013 г.

За регистрация и повече информация, моля кликнете ТУК.